Uw voertuig,
onze diensten

Veel mensen willen een tweedehands auto kopen, doorverkopen of zoeken er een op de Europese markt. Het is echter niet makkelijk om het juiste advies te krijgen, maar ons bedrijf Strada Cars Center biedt u zijn diensten aan, afgestemd op uw situatie.

Allereerst zal het nodig zijn uw verzoek te bespreken en te begrijpen, zodat wij u al onze diensten kunnen voorstellen en u door de verschillende fasen van uw verzoek kunnen begeleiden.

Op grond van onze ervaring kunnen wij u onze brede waaier van diensten voorstellen en aanbieden, die in de verschillende tabbladen hieronder worden vermeld. Dankzij onze vestiging aan de rand van Brussel hebt u een gemakkelijke en snelle toegang tot de hoofdwegen. Op uw verzoek kunnen wij ons overal in België verplaatsen.

Ik ben op zoek naar een tweedehands auto

Een tweedehands auto kopen vereist een zeer nauwkeurige analyse van de markt; verschillende websites raadplegen, een dealer/particulier bezoeken, zich verplaatsen, vergelijken enz. De kilometerstand, de algemene staat, de vervuilingsnorm, benzine- /dieselmotor of zelfs de juiste prijs vinden… het is niet makkelijk om er aan uit te geraken!

Ik wil u mijn auto verkopen

Bij de beslissing om een auto te verkopen vragen veel mensen zich af hoe ze dit het best kunnen aanpakken. Als u contact opneemt met vakmensen, een online- advertentie wilt plaatsen of uw garagehouder om advies vraagt, krijgt u vaak heel uiteenlopende meningen

Ik wil mijn voertuig verkopen via uw depotdiensten

Uw auto verkopen vergt tijd en moeite om hem in de best mogelijke staat te brengen. Een professionele expert verstrekt u het beste advies en maakt gebruik van de nieuwste technologieën om uw auto zijn beste uitstraling te geven.

Ik ben op zoek naar een specifieke
tweedehands auto

Maak gebruik van onze tijd, expertise en diensten om u te helpen de auto van uw dromen te vinden. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij regelen ook het transport van uw toekomstige auto. Wij kijken er nu al naar uit om u onze marktervaring aan te bieden.