Bezoek aan het centrum voor technische keuring, wij doen het voor u

Een voertuig aanbieden bij het dichtstbijzijnde centrum voor technische keuring betekent vaak vroeg opstaan of zich organiseren om zo weinig mogelijk tijd te verliezen bij uw dagelijkse routine, zonder zelfs maar te denken aan de voorafgaande controles die op uw voertuig moeten worden uitgevoerd om te vermijden dat u een rode kaart krijgt (een kaart van weigering van conformiteit na een technische keuring in een erkend centrum) nadat u het voertuig bij het keuringscentrum hebt aangeboden.
Strada Cars Center biedt u een complete service (keuring + voorafgaande inspectie) om te garanderen dat u bij het keuringscentrum een gevalideerd keuringsbewijs krijgt. Om de organisatie te vergemakkelijken halen en brengen wij uw auto op de gewenste plaats in de 19 Brusselse gemeenten.

Jaarlijkse technische keuring

Bij een politiecontrole moet dit keuringsbewijs verplicht in de auto aanwezig zijn en worden getoond als bewijs van conformiteit. Daarom moet de technische keuring worden voorbereid; Strada Cars Center biedt u zijn diensten aan om al deze zorgen te vermijden. Voor uw comfort halen en brengen wij uw auto op hetzelfde adres in de 19 Brusselse gemeenten. Vul meteen dit formulier in of neem telefonisch contact met ons op en wij zullen u met plezier onze diensten voorstellen.

Keuring voor verkoop

Na de verkoop van een tweedehands auto moet een nieuwe aanvraag tot inschrijving worden ingediend bij de verzekeraar of verzekeringsmakelaar, zodat de koper de nieuwe auto kan inschrijven. Daarom moet de technische keuring van een auto worden voorbereid; Strada Cars Center biedt u zijn diensten aan om al deze zorgen te vermijden.