Jaarlijkse technische keuring

Jaarlijkse technische keuring

Moet u uw auto jaarlijks laten keuren?
Bent u op zoek naar een professional die voor de expertise en de technische keuring van uw auto kan zorgen om een groen keuringsbewijs te krijgen?

Wat moet ik doen/voorzien voordat ik mijn auto aanbied voor een jaarlijkse keuring ?

01

In het bezit zijn van de uitnodiging tot een technische keuring die per post is verzonden poste

02

De staat van mijn auto laten controleren voordat ik hem aanbied voor de keuring

03

Indien nodig onderdelen vervangen tijdens de controle

04

De aard van het bezoek en het centrum kiezen

05

Een datum voor de keuring in het keuringscentrum plannen

06

De auto op de afgesproken datum aanbieden

Een auto voor een technische keuring aanbieden is voor veel automobilisten vaak een gedoe, omdat dit bezoek tijd vergt, en ook een algemene controle door een gekwalificeerde technicus om er zeker van te zijn dat het bezoek aan het keuringscentrum een certificaat van overeenstemming oplevert.

In het algemeen controleren weinig automobilisten regelmatig de toestand van slijtageonderdelen (remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden enz.) en worden ze soms geconfronteerd met onvoorziene onderhouds-/reparatiekosten.

Deze onderdelen zijn echter essentieel voor de veiligheid van de bestuurder en de inzittenden. Bij een politiecontrole moet dit keuringsbewijs verplicht in de auto aanwezig zijn en worden getoond als bewijs van conformiteit.

Daarom moet de technische keuring worden voorbereid; Strada Cars Center biedt u zijn diensten aan om al deze zorgen te vermijden.

Voor uw comfort halen en brengen wij uw auto op hetzelfde adres in de 19 Brusselse gemeenten. Vul meteen dit formulier in of neem telefonisch contact met ons op en wij zullen u met plezier onze diensten voorstellen.