Keuring voor verkoop

Keuring voor verkoop

Wilt u uw auto aanmelden voor een technische keuring voor verkoop?

Inklaring van uw auto,
onze missie

Na de verkoop van een tweedehands auto moet een nieuwe aanvraag tot inschrijving worden ingediend bij de verzekeraar of verzekeringsmakelaar, zodat de koper de nieuwe auto kan inschrijven.

Allereerst is het verplicht de auto bij een keuringscentrum aan te bieden voor een grondige inspectie. Voor een groen keuringsbewijs moet de auto vooraf door een gekwalificeerde technicus worden geïnspecteerd om na te gaan of er geen onderdelen aan vervanging toe zijn om een certificaat van overeenstemming van het erkende keuringscentrum te verkrijgen.

In het algemeen controleren weinig automobilisten regelmatig de toestand van slijtageonderdelen (remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden enz.) en worden ze soms geconfronteerd met onvoorziene onderhouds-/reparatiekosten.

Deze onderdelen zijn echter essentieel voor de veiligheid van de bestuurder en de inzittenden.

Daarom moet de technische keuring van een auto worden voorbereid; Strada Cars Center biedt u zijn diensten aan om al deze zorgen te vermijden. Voor uw comfort halen en brengen wij uw auto op hetzelfde adres in de 19 Brusselse gemeenten.

Vul meteen dit formulier in of neem telefonisch contact met ons op en wij zullen u met plezier onze diensten voorstellen.

Wat moet ik doen/voorzien voordat ik mijn auto aanbied voor een technische keuring voor verkoop ?

01

De staat van mijn auto laten controleren voordat ik hem aanbied voor de keuring

02

Indien nodig onderdelen vervangen tijdens een controle

03

De aard van het bezoek en het centrum kiezen

04

Een datum voor de keuring in het keuringscentrum plannen

05

De auto op de afgesproken datum aanbieden