Uw situatie, onze oplossingen

Uw situatie,
onze oplossingen

Wij wensen allemaal wel eens dat een auto in een mum van tijd naar een andere plek kan worden overgebracht, maar dit lijkt een haast onmogelijke opgave! Als een rijklare of niet-rijklare auto geïmmobiliseerd is, moeten we met heel wat rekening houden; hoe verplaatsen, wie bellen, hoe veilig of hoe snel en efficiënt handelen?

Strada Cars Center beschikt over de nieuwste en veiligste apparatuur en technologie om u en uw auto in alle omstandigheden comfortabel te vervoeren.

Wij bieden onze diensten aan op het hele Belgische grondgebied voor alle aanvragen voor interventies 7 dagen op 7 om zo goed mogelijk op uw verschillende verzoeken te reageren. Op grond van onze ervaring kunnen wij u onze brede waaier van diensten voorstellen en aanbieden, die in de verschillende tabbladen hieronder worden vermeld. Dankzij onze vestiging aan de rand van Brussel kunnen wij u een interventie, transport of snelle levering aanbieden in de 19 Brusselse gemeenten en in de nabijheid van de grote verkeersaders.

U wenst het vervoer van uw auto organiseren

Bij Strada Center werken we met eigen kwaliteitsmaterieel om zo goed mogelijk aan de gestelde transporteisen te kunnen voldoen. Dien hieronder uw transportaanvraag in of neem telefonisch contact met ons op, en wij leggen u graag ons beste aanbod voor volgens de door u gewenste route, waar dan ook in België.

U wenst de levering van uw auto

Wij halen een auto op op een plaats A in België om hem af te leveren op een bestemming B van uw keuze in België. Neem meteen contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk op uw verzoek reageren.