Wagenparkbeheerder

Wagenparkbeheerder

Wilt u het beheer van uw wagenpark uitbesteden zonder een leasingmaatschappij in te schakelen?
Wenst u bij het afsluiten van een nieuw leasingcontract deskundig advies vanuit een extern perspectief?
Overweegt u uw wagenpark te vernieuwen en een deel van uw voertuigen van de hand te doen?
Weet u niet welke variant u moet kiezen (benzine, diesel, hybride, elektrisch …) en zou u graag beter geadviseerd worden?

Ons advies, uw gemoedsrust

Het beheren van een wagenpark van verschillende voertuigen met verschillende modellen, verschillende motoren, verschillende generaties enz. is niet altijd gemakkelijk als u dat zo goed mogelijk wilt doen. In de loop der jaren veranderen de aftrekmogelijkheden, de kosten en de taken van uw chauffeurs. Bovendien hebben we te maken met de steeds veranderende trends op de Belgische automarkt. Overheidsmaatregelen met belasting op brandstof leiden ons vaak in onze beslissingen, maar welke beslissingen zijn de beste?

Daarom is het belangrijk om de structuur van uw wagenpark, investeringen, leases, termijnen, budgetten en verschillende configuraties voor de aankoop/leasing van een nieuw voertuig te beheren.

Wilt u de werktijd van uw werknemers optimaliseren door te vermijden dat ze kostbare tijd verliezen tijdens een interventie bij een concessiehouder of tijdens een bezoek aan de technische keuring?

Het team van Strada Cars Center maakt samen met u een jaarlijkse/maandelijkse/halfjaarlijkse analyse van uw bestaande en toekomstige wagenpark om een ervaren oog te houden op de verschillende taken die komen kijken bij het beheer van een wagenpark binnen een bedrijf. Als u graag bijgestaan wilt worden door een adviseur, dan hebben wij de oplossing voor u!

Wat mag ik van een adviseur in wagenparkbeheer verwachten voor de voertuigen die in mijn bedrijf worden overgenomen?

Het beheer van een wagenpark is niet eenvoudig, de markttendensen veranderen voortdurend en het wordt moeilijk om een wagenpark op de best mogelijke manier te beheren, de kosten te optimaliseren, de mogelijke aftrekposten te kennen, de keuze van een model en een merk, onze keuzes inzake verschillende leasingalternatieven, de uitoefening van aankoopopties of de huidige marktwaarden; Strada Cars Center ondersteunt u bij al deze kwesties op korte of lange termijn, waarbij professioneel advies nodig is om de juiste beslissingen te nemen.

Maar dat is niet alles… een auto heeft ook onderhoud nodig, vervanging van zomer- /winterbanden indien nodig, een periodieke jaarlijkse technische keuring enz. Bij wie laat u dat doen, hoe organiseert u dat? Wij bieden u onze diensten aan in de 19 Brusselse gemeenten, op afstand of in persoon, op basis van een regelmatig onderhoud volgens de voorwaarden van een samen vastgelegde overeenkomst.

Vul meteen dit formulier in of neem telefonisch contact met ons op en wij zullen u met plezier onze diensten voorstellen.